Ahad, 12 Julai 2009

Jurnal Band Jalanan: Countdown 6 Days!

Sesungguhnya, band jalanan (atau jalangan?) rock star akan sentiasa rilek sahaja walau lambaian show sudah dekat. Mereka akan menganggap ia seolah-olah chia-chia yang boleh dipanggang dan diratah tanpa mengeluar modal!! Kah kah
Anyway, spt biasa band jalanan tetap rileks..Cool down.
Lagi 6 ari, Marsman akan kembali menyapu pentas kali ini (lagi?) kt hometown 18hb July- Karnival Rakan Muda '09 kat Batu Pahat. Weheee, ape barang takpe janji sodok kee.. OK, bukan marsman saje, tapi karnival itu akan turut menampilkan band2 lain cam :Finger Inc, Sparanormal, Sally Faerie, Laila's Lounge and Komplot!

So, get in the ring k, everyone?
Meanwhile, u can follow the band Marsman on Twitters (see port nak stim atau marsmanpop, tagged as a band of poets, gadget crashers and weed pimpers)..Check it Out!!
Just for update: Marsman dah ade 3 lagu sendiri-bermula dari titik mula, maya kecundang & lusoh.persoalannya... check out entri kat atas lak...
P/s : Thanks Stars to Sue (miss vox from Sally Faerie) for all the pick & invites!

12 ulasan:

enyheartsdiamond berkata...

tringin mao ada band..

tp sy ley nyanyi je..

haha~

Seriy Amran berkata...

Laila's lounge will be there?
oh!really miss this band!

sI pEkUK berkata...

Yeah,gurls...

Cum on down..!!

KugiranJiwa berkata...

wah... batupahat semakin..rock lagi dan lagi.. cayalah!!

Tanpa Nama berkata...

batu pahat selamanya rock, tapi maseh ada seorang yang tergagap-gagap dengan popper mengarut sambil merengkot mendabik dada gaya spastik minta susuan cikadung.

blah la wei

T-Bye berkata...

Eh, ape kes tanpanama.
Gila kew?

BlaHH la woIIII..lu tak puas ati ngan band batu pahat cakap je laaa..lagi nak sodok belakang...
BahlooooOOL

Gap-Gap berkata...

a a a a a a a a a pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Tanpa Nama berkata...

memang wa dari dulu akui band2 dari batu pahat memang antara yang terbaik. (tabik springgggggg)


cuma wa pelik si dogol (si pekik Angkat.Kote.Angau pekak) mengaut popularity dengan gaya munkee-dinned mintak popper dari cikadung.
produktiviti si angkut-angkut dasar murahan yang masih sekangkang kera(sikokangponkangkanglagibesar).

ini bukan retialisasi fantasi, tetapi undian akedemi fantasia untuk dogol sudah berakhir.

agegegegege

malu la wei stammer

ProDogoL berkata...

wei ape laaaaa korunk kaco idola aku???!! cilakak

fuckerrrrrrr!! bodowwwww!!

pesal korunk tak suker dogol snagt niii?? ishhh mamat tu coooll laa, die sosialis komunis, ader band marsman, tulis rogoll ade style woii, suke popper (siape popper wehh??!!), hiphoppers barue le ganteng, korunk ader apaer? cilakak!!

fuckerrrrrrrr!!! Bodowwwwwwwwwww!!

romperstomper berkata...

In support ProDogol,

butowh arr tanpanama..
Ko dahla kena reject kat Jalan Telawi, rileklaaa jangan frust sangat...sampai kat sini pun lepaskan perasaan.kahkuh kangkungkangkung..

Tanpa Nama#2 berkata...

niey smua yng skong dogol msti dh kne nsi kongkang dogol

kah kah kah kah kah (ajuk tukar tiub)

sawimawi berkata...

alahai romperstomper, you dont hafta use other nicks la, kami tahu siapa anda. kalau dah dogol tu dogol la jugak.

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan