Jumaat, 26 Jun 2009

THUNDERCATZ THE MOVIE, bila kucing kencing.



lakonan Brat Pitt,Hugh jackmann,Vin diesel dan ko dah pon kene kencing~
ahaha, sah dengan aku sekali kene kencing~ ngan kucing2 kiut ni.trailer kencing~ yang gempak!. respek la~.


malam tadi kitorang pi layan movie transformer revenge of the fallen,hampeh si awe boleh booking ticket betul2 depan skrin,
pagi ni aku gi kerja dengan kepala teleng~.

kalau ada orang panggil nama aku dari belakang memang bole jadi gasak, gasak~gasakla,balai~balai la(ayat awe).nak aje aku cabut side mirror motor ni stanby dalam pocket.bila ada orang panggil tak sakit tengkuk nanti.


ahaha "JANGAN PANDANG BELAKANG"......mangkok!!!

7 ulasan:

brokeN~Fleet berkata...

ooooooo... dating dgn awer.... hahahahahhahahahahah...

saya su berkata...

yela..pastu tak ajak aku kan.............

si pekuk^popcoRN berkata...

Hahaha.. wei, ape giley tengok wayag depan2...cibet! Pasni, plan tegok sequel 'The Hills Have Eyes' la ade brunn?!

Ini mengingatkan aku 2005..kite pnah tegok reramai ket sumit (masa tu cume 1 je kan wayang kt bp kekeeeh) - citer Lord of the Ring, bukankah ainz baru sembuh dari jadi patung pada waktu itu?

Kes telan pil gilaaaa kat gym arep
Seyies gempak trailer ni..!
*alawey, ni kene gam tak?
bedul2 RTM, awe sorg jek blh settle..mauT!

U.k.K berkata...

ahaha paling tragis aku teringat ain masa aku hantar pi hospital,ahaha berdekey siot aku teringat dia tunjuk sign "peace" kat doctor

Tanpa Nama berkata...

censorship hanya untuk wak dogol

saya su berkata...

oo..masa tu di mana gue?oh,tunggu kat dataran ke?bila sampai tgk ok je ainz time tuh.tp bab 'peace' tu mmg tak bleh blah..heheh..

Rajuna berkata...

tengok kat samit pered ke bos?
kah kah kah
woit!

kerusi bunyi kek kok kek kok
kah kah
woit tengok mbo dah macam hotel
woit makcik kat benut tak tau apa maksud mbo tu kah kah

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan