Jumaat, 13 Mac 2009

Apabila Malam Aku Bermimpi..

tabik spring kat mamat ni...
Dia sorang je yang dapat pecah masuk dalam mimpi aku malam tadi & terus aku post kat blog ni.
sapa kata album Gun and Roses chinese democracy tak best?
ahaha whatever janji cuping telinga aku telah digesek2 oleh bunyi gitar mamat ni sampai eargasm!!ahhhhhh terpancut pulak taik telinga cair dari telinga aku...rupanya telinga aku dah torek...kuikui....



(bucket head)


kat dalam sarang pon ada macam mamat ni jugak.....
bukan "buckethead",..tapi "Baldi Head"..
ahaha bila kepala dah masuk dalam baldi berisi air...
menyelam...
hehehehe
ko dah jumpa dasar belum?
selam lagi
dan lagi...
huhuhu

4 ulasan:

brokeN~Fleet berkata...

banyak² ges.. ges ape yg x merbahaya?.... ges-ekan biola!... cik baldi head.. die ni bole buat gunyi gesekan biola?

sedap siak KFC.....

nu vai88 berkata...

I'd said, this could be the best guitar lessons evarrrrr!!

suntut berkata...

mata rabak eh!

Tanpa Nama berkata...

En kingkong..benarkah awak ni jenis manusia yang berbulu lebat seperti kingkong? Sekadar bertanya (bukan ber'provoke')

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan