Khamis, 12 Mac 2009

Operasi Pemutihan - Sarang, 8-3-09, 830pm

Saya ingin membuat makluman tentang operasi pemutihan yang berlaku di sarang pada ahad malam isnin lepas.. 8hb, kul 9pm.
9pm Semua ternyata ada di sarang..Complete Set! Alung, Buy, Fuzza dan tak lupa penghuni tegar yang di sarang itu sendiri yang hanya akan bangun 5 jam selepas kokokan ayam berhenti.. Oh ya, teging dan our peacekeeper, Nan! juga terlentok di sarang....
Nah, dengan kudrat dikerah, awer 'boombox' & bowtuck menyumbangkan tenaga bakti mereka agar sarang bebas dari kuman atau bau-bauan yang emm..dari kaki siape yer?

Pungut puntung rokok yang bertebaran... Mop lantaian cuba jadikannya putih... Ahacks!
Itulah dia antara operasi pemutihan yang telah dijalankan. Nak ckp lebih2 bukan aku yang cuci lantai pun!

10pm fuzza ade dateline ngan sallyfaerie (masuk studio ke bang oii!) .
Masing-masing berarak pegi untuk seketika. Buy dipaksa terbang pulang pukul 11. Ah, kami rindukan u all lagi.. *swoooosh*
12pm kami berkumpul. Sallyfaeries, ukk dan beberapa menghadap piring untuk dialas perut masing-masing yang montel.
Mlm semua dibuai mimpi... Hanya alung dan fuzza tenggelam bersama special brew...'I'll be just fine'.

Dengan pemutihan sarang ini, diharap kiranya aktiviti-aktiviti (selain mengangkang & dikangkang) dapat dipertingkatkan untuk mencetuskan idea seni dan inovasi baharu.
Mari, kawan-kawan.. kita meriahkan!!

3 ulasan:

brokeN~Fleet berkata...

good.. aku amat setuju dengan suasana yang bersih dan indah dapat memberi output yang bombastik!.. ayuh, jangan bazir masa...

Janda Popo berkata...

weh tukar la layout n design blog ni. nampak hambar. tengok antara satu pos dgn pos yg lain takde gap yg cantik.

haha. cerita bersihkan sarang pun buat review. takpe. lagipun aku lebih sukakan suasana yg berserabut n kecah. baru nampak suasana bekerja.

brokeN~Fleet berkata...

bau kaki bole mendatangkan ilham?

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan