Rabu, 18 Mac 2009

JOM PEKIK DI PANTAI PEKAK

Ok, rileks...kool.....
aku tau korang macam tak percaya je venue Gig ni kan?
atau korang terperanjat dengan kesan Globalisasi terhadap pantai minyak beku ni?
ahaha tu la apa yang ko tau minyak beku tu port romen jek.
ok...

yang bestnye rekod lusuh adalah diberi kepercayaan untuk turut menjayakan event ni.
congratulation!!
selamat "memekik" dan mencairkan minyak yang dah beku sekian lamanya!

sori la design flyers pun kelam kabut sikit..
ada band yang tak dapat main ni..tapi nak wat camne..dah print out

k la cerita banyak tak guna..tembak pun tak kena...
lu standbykan joran korang,
layan rokok suria,...
sambil dengar lagu "bukan maksudku" dari SF
ahaha
okla..
aku nak menjala crowd yang buat "stage diving"nanti
ahahah
adioz,..berambuzz

5 ulasan:

amer zaman berkata...

event baca2 puisi takder? ;)

Tanpa Nama berkata...

cun melecun design nih terbaek!

anon#8

Winter Asmara berkata...

Mr Amer... We gonna organise such event later and we want u to perform!! We've got a pool of undisclosed poet / pseudo-writers so we think a great collabaration may do...

Lets build a new era of 'Sasterawan Baharu'..Nu post-literature?

P/s: Ah, have u check out those comments on "Tirai Sendu"?U might have a say. lil' wimpy but *wink*

si tolol berkata...

faza berbunyik alluring. u like men now? hahaha

bro amer, biasanya bacaan puisi dibuat secara tertutup. acara pseudoborjuis antara2 kami. kalau buat di bp lu mau dtg ka? ;)

uden tengah kembang idung n bontot n kepala abah poster2 mahalnya terpampang serata johor. malangnya takde awek yg mula dtg menanyakan mcmana nak buat design mcm tu di blk tidur. dream on din. wakakaka

farique berkata...

pegrh..best siot.cressfallen n PSB ade tuh.tp aku xdpt gi la plk....siot btul la.bro,nti kasi review ek gig nih.lg 1 thanx ltk link blog aku kt cni.nti aku ltk link blog ko kt blog aku....okies cheers!!!

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan