Selasa, 28 April 2009

Bad Boy Needs Salvation

Do I even care about my reputation
of being a bad boy of slum literature?
Do i even give a damn
of myself being Collinwood Rocky
subjugated in your frame of self-disaster..

This is my story, My Whisky, and my takes on life's candid hennesy
I can take u fly from here to eternity
And u even find yourself asking how on earth u get on this Kane's Vanity

Should I care about what's ringing inside your mind!
Cos' I smell only the sheer pulse of hate!
It's even worse than poodles on the blade
Whip it & shove it deeper up your arse
Then it makes u good and I think it's time for u to move on and flush..

One last advice from daddy
'Aim properly before pissing!'
Sometimes, i could see u still peeing at the same time when u're walking..
(Learning) takes time, dude...

<Double-Cheers for SSP>

7 ulasan:

pekik si pekong berkata...

bad boy of slum litarature...good one bro...aku dapat rasa sebegitu engkau, tapi iya, aku jua tidak mempersetankan reputasi demikian, kerna kita di ssp hanya mau berkongsi. cerita kau, whisky kau dan kehidupan kandid yang mempunyai nilai hebat tersembunyi seperti kesannya hennnesy, aku jua berkongsi sedikit sebanyak kehidupan itu. dan sepatunya 'aim properly before pissing' digantung sebagai quote of the day!

SSP berkata...

rite on~!

aku cemburu tulisan2 yg kerap disiarkan di sini... prolifik. menunjukkan bagusnya kamu semua. refleksi bukan hanya dtg dari musik, team bola, puisi busukcacimerba n baju bundle yg kamu nak jual je. walau atas nama seni dan berlenggok tari tapi kosong. bukan aku ckp tawww

p/s jon gonzo pun tukang masak bujang baryani yang melonjak nama. kan? kan? eh apa kena mengena ni. im sorry amir :P

*cepat sambung2*

boiboroi berkata...

erm.. ternyata walaupun baru merangkak.. (zero)

tapi intipati penulisan mempunyai output yang sgt utilitarian pada jiwa & minda..

so gua bagi 100% markah benchmark momentum RXZ bdk kampung gua atas hasil dari pekikan diatas meja yang bernajis..

psst/: ya! eraksi dulu baru pancut (ade turutan)= fikir dahulu baru penulisan.. jgn main cromox je.. mandul otak lu nnti~

slumdunk berkata...

*kite sambung

logiknya, ada mamat yang kencing berdiri..bersepah tepi jalan la. tak tos tuh!

za-pinhead berkata...

Lenggok tari seni yang kosong, eyh mak bapak diorang tak penah bawak pegi tengok zapin ke kecik2 dulu?

I'm sorrry!! 'kata amir, amir mana nie bro,

-nak sambung ke tak?-

SSP berkata...

amir ada janggut yg tak faham humor tapi suka baca blog dan peminat no 1 blogger ada buku. juga jual minyak urat dkt shoutbox yg dah kena tutup psl tak bayar sewa

p/s mana gengster tamil 2 org tuh?

vijay kadir berkata...

wei gondrong,
aduhhhhh....

ni sapa jual minyak urat ni??? wa ke lu??? yg menyembah pompuan suruh add kt fesbuk, myspace tu sapa???

lu kutuk diri sendiri ni beb. kim salam vanili sekali

yg benar
gengster tamil jalan jenang

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan