Khamis, 20 Ogos 2009

agak agak boleh menang tak ini contest??

indabamusic.com,river cuomo guitar design contest,
link disini -->(*)<--

ntah la baru2 ni aku terusik hati pulak nak masuk contest,walhal aku ni bukannye suka sangat,lagi2 nak musim perayaan ni bz memanjang.(jangan kata aku xreply ym/fb/ms korang sebab aku sibukkan melayan awek2 dari seberang). bila aku terbaca jek advertisement ni,.. aku teringat kaset2 lapok aku bapak akupernah humban ke tong sampah.isk :( antara kaset yang aku paling sayang ketika itu adalah 2 album weezer(pinkerton & blue album).

aku memang tengah sawan weezer mase tu.jamming pon bawak lagu the good life,my name is jonas,butterfly,buddy holly(wahaha ellis terer siot men lagu ni), say it aint so,(aku rase bekas band aku secretsound, pernah cover lagu ni masa gig kat ampang sekitar tahun 1999-2000.lagu "we are all on drugs" telah menjadi lagu tema aku time sesi balut2 siar2 naik kereta perang bapak aku ke area segitiga emas batu pahat( fonten-jln omar-carefour). aku pernah tgk gitar mamat ni sebelum ni ada guna gitar design camouflage askar wataniah gunong soga ahaha. so aku ter~ inspirasi



river cuomo guitar design2 by ~digitalgenital on deviantART

river cuomo guitar design1 by ~digitalgenital on deviantART


ni pulak aku inspirasikan dari strawmat design collection atlanta canvas shoes aku design.so ni adalah ori idea aku. link disini (*) <---

so sebenarnya dibenarkan hanya satu design sahaja yang diterima untuk setiap peserta.
bagi komen sikit yang mana aku nak hantar ni.

tenkiu likuanyu.
shalom!!

7 ulasan:

sebok sial aku berkata...

kool aku rase camodlage tu cun tapi dah biasa sgt.color knapa hyper sgt.

towkantongkeng berkata...

design no 2 tu weh,...
color dua2 orait la tu. river cuomo pon bkn main lagu metal jenang berahi pon.kene dgn konsep yg nak dibawa. bagus idea ko.

sI pEkuK^my name is jonas brothers berkata...

Weh..ko bia benor...Glaring glez!!
No 1 ler kut..tak jenang sangat kai kai

patungcendana berkata...

no 1. no 2 terlalu distracting...but...its different...itu pendapat aku la...

kalau mencari kelainan...then no 2 la...

hehe...are u confused yet? salam ramadhan...:-)

brokeN~Fleet berkata...

wa sokong no 1 !!!!!

Arjuna Qaseh berkata...

ermm..prefer to the 2nd one la..
salam ramadhan

aku agak-agak kau boleh menang itu contest

aloy_paradoks berkata...

ada band muzik?

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan