Ahad, 24 Mei 2009

Masing-Masing Sibuk

Masing-masing sibuk. Mencari rezeki. Melampias nafsu. Setting awek baru. Adjust awek nak sowndol.
Pasal tu tadak entri baru..
Termasuk juga aku. Aku sedang sibuk menyiapkan novel dengan Alaf 21. Tungguww!! Tajuk biar rahsia dlu, agak2 klu ade best-selling pas ni, ah senyum jela..Aku akan guna nama samaran, so org pown tak budget tu laki ke pempuan. Dan aku mungkin akan tepaksa mengabiskan lebih bayak masa di bp cos' manuskrip aku simpan situ..

Meanwhile, enjoy bberapa klip dr ukk dan sepukrkara lagi, karya2 porn (preferably soft-porn) - tanpa 'compromise' atau mengenepikan nilai-nilai seni dan sastera - amat dialu-alukan. So, lagi banyak monkey terbuang sambil baca pician-picisan kat sni lg baguwz.. Apehal?? Pakai topeng? atau pakai kodom??

5 ulasan:

sayasu berkata...

ye arr..knape dah sebok sume..tak bess arr..

uden kingkong berkata...

aku pun *cebok

SSP berkata...

aku susah nak cebok. my jamban is crazy!

sayasu: ingatkan marah lagi? nanti kena jual :P

sayasu berkata...

sayasu mana tau marah..geram je..

boroi~fleet berkata...

ko habiskan banyak masa ko kt bp sbb ni ke?

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan