Selasa, 26 Mei 2009

try to be a JOKER (why so serious?)... melatih diri dengan menjamu tuba berunsurkan cendawan ajaib.. kalau x lawak xyah ar gelak..



Al-kesah

Seorang guru kelas sains hari ini mendemonstrasi eksperimen perihal tentang tindakbalas cecair pada murid²nye...

Disediakan segelas air putih, segelas arak & seekor cacing...
eksperimen dimulakan dengan memasukkan cacing tersebut kedalam gelas berisi air putih(H2O)..

cacing itu masih bergerak²...

lantas guru menanyakan soalan pada murid²nya..
"so, apa tindakan reaksi H2O pada cacing ini?
murid2 jawab cacing tu hidup lagi...

kemudian, guru sains tersebut menjalankan eksperimen yang kedua dengan memasukkan cacing kedalam gelas yang berisi alkohol...
tindakbalas pada cacing tersebut menyebabkan kematian...

guru sains menanyakan soalan pada murid²nya tentang tindakbalas tersebut...
murid² jawab cacing itu mati... .

Lantas cikgu tu pun menerangkan pada murid²nya "moral of the story is... ... "

belum pun guru tu habis cakap... sorang murid yang punk giler lagi gempak attitudenya pun menyampuk... ..

"untuk mengelakkan kecacingan, kite kena minum arak... .." ;-)

6 ulasan:

Stan Setan Pekuk berkata...

Weh... Gelakkkk!!!! Kauhkauhkauh

Budweiser - tinggi tuw colholicnye, no wunder si pekik terbekalai..

mr white berkata...

Seven Sea boleh tak? hehehehee...

boroi~fleet berkata...

so secara praktisnya.. lawak x cerita aku ni? so aku bole jadi joker x?

btw.. i wonder where is our mr. john?

Nan berkata...

minum Alkohol boleh menyebabkan buta mata dan kembung perut..

rysa berkata...

KOOCHINGG COMEL LAH!! AAA~~ :)

okay this is a funny post :) pandai betul budak punk tu. :)

uden kingkong berkata...

BUDAK-BUDAK PUNK MEMANG PANDAI2,..
EHEHEH...
AKU PUN DAH MEMANDAI JE NI......

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan