Selasa, 5 Mei 2009

Si Tomok, Marsman dan Kupu-kupu Malam

Aku rase, cume kat malaysia jer yg bile orang interview dalam BI, die jawab dalam bahasa melayu..Ini yang terjadi pada pagi isnin lepas kul 9pagi bila aku bangun di atas katilku..
DJ: 'We've got a million dollar man in the house (presenting Tomok)..!!'
'So, how do u feel right now after winning (OIAM)?'
Si Tomok:
'Oh, saya rasa teruja sangat dan tak sangka... blah, blah, bla....'
Dengan selambanye, jawapan kodok akan terus diberikan mungkin sehingga DJ itu menanyakan, "how do you think about yr mum's pussy" mungkin begini jawapan kodoknya pula: "oh, saya pun tak berapa pasti, emm..masih rasa teruja jugak laa..." BLOL (BarbieLaughingOutLoud)
Tp, walaupun demikian, aku tetap merasakan yg tomok baru ni akan ade staying power yang tinggi nanti.Die telah reinvent diri die ke tahap yang emm, classy.So, angin perubahan memang melanda industri tempatan so aku tetap mengharapkan Eddie Hamid kembali dengan stylo & keganasannya yang tersendiri!

Dan aku rase inilah yang akan berlaku dan didengar sekiranya Marsman diinterview pula:

"So, how do u guys feel sharing the same stage with Avenged Sevenfold?"
"Err.. Da'er kubak?"

Monolog si Tomok Merdeka & Groupie-groupienya:
"Tuah manusia nampak di kaki,
Tuah band nampak di puki.."
Em.. marsman bile nak jamm lagi?

13 ulasan:

brokeN~Fleet berkata...

alamak.. betul2 marah ni....

.linlindo. berkata...

mayb die leh nk speaking..
tp tkt sala kot
haha

uden kingkong berkata...

"So, how do u guys feel sharing the same stage with Avenged Sevenfold?"--->>sepatutnya soalan ini harus diajukan kepada A7X sendiri berbunyi:

"So, how do u guys feel sharing the same stage with MARSMAN?

""Err.. Da'er kubak?"jawapan si Synyster Gates

manmankia berkata...

asal-usul tomok sbnrnye dia failed bi ms blajo dlu...ahaks! tp adik dia tamak sungguf arif dgn base bi nie...kesimpulannye tomok ade 8adik beradik..si tomok,si tamak,si timik,si tumuk,si tungkik,si tungking,si tung sung dan last skali si teging...lalalalala~

bi=bahasa ibunda...

SSP berkata...

tomok bukan wee ke? sejibik ahhh.

bukan "hisap pall mall hijau smbil dengar lori meyers" dan "rasa teruja sangat dan tak sangka" sama ke? sejibik ahh.

dulu dlm tirai sendu ada dialog camni lepas doktor beri komen dlm bahasa inggeris pastu dia jawab "ko sapa? pandai sangat" ingat? sejibik ahh!

aloh, perubahan dol perubahan. x dengor ke? Imam pungrok dah beri khutbah hanyir, ludah, taik etc tu

Basuh Baju berkata...

tomok idup lg ke?hahaha

nurain berkata...

wahahah..yup2..

tapikan. bukan malaysia je kot. manyak ag artis negara lain yang macam tu. senang gak sebenornye sbbnye xpayah la nak ad sarikata.

tapi kalo ia show english, x seswai la plak tetibe nak ckp melayu. kan?

hee..aku pon sokong gak tomok yg baru ni.harapannya ada sinar baru and konsep baru yg lebih gah~

btw, BLOL tu sgt kewl..hahaha..

p/s: maaf komen panjang beno~

si Comot (VIP boy) berkata...

kehkekeeeh

si LOVER berkata...

hahah. i loike this entry. =)

boiboroi berkata...

hands up! mana mau pigi si comot (VIP boy)??

SSP berkata...

i loike u too si lover (pray to weekongkang the ManGoat that ur really a cute grl as in the pic) I Loike~!

p/s jgn senang tertipu dgn abg bedul tua jarak-jarak ya? bwahaha

brokeN~Fleet berkata...

kupu-kupu pon terbang meninggalkan praja sendu lorong gelap serta kepompong memekik dek hasil ketidakseimbangan pada ketentuan angin kesungguhan....

shud keen n clean..

fndrocka berkata...

kalau tak pandai speak english..apa salahnya jawab dlm bahasa melayu. oh..kau saja nak kata dia tak reti English. Siti Nurhaliza dulu pun tak reti ckp English, ramai tak puas hati. Bila Sharifah Amani yg terel speak eNGLISH..TP melayu kureng sket pun kena hentam. Oh..

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan