Selasa, 12 Mei 2009

pop-art image.. percubaan bersenggama dengan tafsiran imej.....




DRAF PERCUBAAN

hanya sekadar lintasan dalam waad yang tak tersembur keluar dari hati.. sekadar rumusan atau tafsiran dari hati pahit/manis berkeadaan mute explanatory dari perspektif other counter party.. dan ini percubaan untuk menyatukan yang zahir pada mata dengan berpolemik multi-interpretation ..


Pernahkah kamu yang berfikir diluar kotak melihat apa isi kandungan si pemikir dalam kotak? click [sini]

9 ulasan:

bubukberas berkata...

ahahaha...beta...mari kita lihat tafsiran dari perspektif 'colourful malaysian'...kau akan dapati berbagai wangian ulasan...ahahah....

brokeN~Fleet berkata...

biasalah.. buka almari.. banyak baju nak dipilih.. so.. ulasan pon boleh datang dengan berbagai-bagai..

terserah pada si penjalang.. dan aku terima walau baju buruk pemberian jalang..

oh ya;
andai yang berbaju warna-warni 'colourful malaysian' bermulut tahi pun i can wait for your great bed pleasure.. awww

SSP berkata...

eleh, sikit mcm tu pun nak display :P

p/s dah ada org meroyan lagi ni. repot kang kang kongkang

Nan berkata...

tu weed ke atau kepingan tahi anjing?...

uden kingkong berkata...

aku nak bau......

brokeN~Fleet berkata...

tu weed ke atau kepingan tahi anjing?... ---->>>>

nikmat ni macam kau seks dengan perempuan yang paling terjalang dalam dunia ni.. awww

S.YanaZ berkata...

Wehhhhhhhhhh!!!

zhafir berkata...

kombinasi gambar dan sedikit tulisan, sudah cukup memberi makna yang sangat luas.

nazri berkata...

yap, anak selalunya rasa mereka beat the parents. Biasa tu.

iklan selingan

Malaysia Web Hosting

nombor ramalan